Reteta este una usor de pregatit.Succesul e garantat.II puteti surprinde placut pe cei de acasa, familia cit si oaspetii.
Ingrediente: |
|
---|---|
Ulei de masline
|
240 ml |
Unt
|
80 g |
Pesmeti macinati
|
4 lingurite |
Piper chilli macinat
|
¼ lingurita |
Busuioc verde proaspat
|
50 g |
Morcov
|
600 g |
Vinete
|
600 g |
Somon
|
1000 g |
Cascaval parmezan (parmijiano reggiano)
|
160 g |
Seminte de pin
|
60 g |
Sare
|
¼ li ngurita |
Radacina de telina
|
80 g |
Dovleac tuchini
|
600 g |
Cimbru
|
20 g |
Incingem tigaia si prajim somonul taiat felii
Intr-un bol amestecam pesmetii macinati, cascavalul ras,si untul incalzit. Luam feliile de somon prajite si le tavalim prin compozitia facuta anterior si le bagam la cuptor la temperatura de 160 grade pina capata o culoare aurie
Pina se rumeneste pestele pregatim sosul si legumele.Amestecam 1/2 pahare ulei de masline, busuiocul maruntit, semintele de pin, piperul chilli macinat,sare
Taiem legumele felii, sau pai, le rumenim usor in ulei cu putin usturoi, cimbru si mirodenii pentru legume,sare dupa gust
Potrivim fiecare portie,turnam citeva lingurite de sos peste somon,asezam legumele puteti adauga citeva frunze de rucola. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu