Somon cu legume si cascaval | retete din peste


Reteta este una usor de pregatit.Succesul e garantat.II puteti surprinde placut pe cei de acasa, familia cit si oaspetii.


Ingrediente:

Ulei de masline
240 ml
Unt
80 g
Pesmeti macinati
4 lingurite
Piper chilli macinat
¼ lingurita
Busuioc verde proaspat
50 g
Morcov
600 g
Vinete
600 g
Somon
1000 g
Cascaval parmezan (parmijiano reggiano)
160 g
Seminte de pin
60 g
Sare
¼ li ngurita
Radacina de telina
80 g
Dovleac tuchini
600 g
Cimbru
20 g
Mod de preparare:
Incingem tigaia si prajim somonul taiat felii
Intr-un bol amestecam pesmetii macinati, cascavalul ras,si untul incalzit. Luam feliile de somon prajite si le tavalim prin compozitia facuta anterior si le bagam la cuptor la temperatura de 160 grade pina capata o culoare aurie
Pina se rumeneste pestele pregatim sosul si legumele.Amestecam 1/2 pahare ulei de masline, busuiocul maruntit, semintele de pin, piperul chilli macinat,sare
Taiem legumele felii, sau pai, le rumenim usor in ulei cu putin usturoi, cimbru si mirodenii pentru legume,sare dupa gust
Potrivim fiecare portie,turnam citeva lingurite de sos peste somon,asezam legumele puteti adauga citeva frunze de rucola. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu