Hrisca este bine cunoscuta in curele de slabire, combinata in diverse bucate, bogata in vitamine. Este o alternativa si un inlocuitor al cartofului si a orezului.Poate fi servita atit ca garnir cit si ca o masa de baza. Un deliciu in zilele de post.
Ingrediente: |
|
---|---|
Ciuperci champignon
|
150 g |
Hrisca
|
200 g |
Seminte de dovleac
|
20 g |
Ceapa (100 g)
|
1 buc |
Ulei de mustar
|
30 ml |
Patrunjel
|
|
Sare
|
Spalati ciupercile si taiati mediu,ceapa o taiem semi cerculete
In tigaia incinsa puneti semintele de dovleac,le prajim putin pina isi schimba culoare si adaugam ciupercile si ceapa taiata, amestecati , acoperiti cu capacul si lasati la foc mic. Aburii formati in interior nu vor permite ca sa arda ingredientele
Acum punem hrisca spalata, turnati un pahar de apa fierbinte dar nu fiert,sare dupa gust si acoperim din nou cu capac
Cind hrisca este gata adaugam putin ulei si puteti servi hrisca ornamentata cu patrunjem taiat marunt Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu