Banana in crema de branza si ciocolata







Un desert ce nu necesita coacere,se pregateste rapid si nu in ultimul rand delicios.Se potriveste perfect si pe masa de sarbatoare.Sper sa va placa si voua.

Ingrediente:
Ciocolata
110 g
Crema de branza
200 g
Foi de napolitane
2 buc.
Unt
60 g
Banane
1.5 buc.

Mod de preparare:


Primul pas - maruntim foile de napoleon cu un mixer.Apoi farameturile obtinute le punem peste crema de branza si amestecam bine.Dupa care topim ciocolata si untul.Amestecam aceste 2 ingrediente si le omogenizam impreuna cu crema de branza,se incorporeaza inca odata toate componentele,se gusta de dulce,dupa dorinta puteti adauga zahar pudra.
Si acum prima varianta de servire a acestui desert.Blatul obtinut il asezam pe o folie alimentara, deasupra punem  banana.Cu ajutorul foliei formam rulada noastra si o lasam la rece timp de 20 minute.
Scoatem rulada, indepartam folia cu grija.
Se feliaza si se ornamenteaza cu o frunza de menta.Pofta buna!
O alta forma de a servi acest desert este urmatoarea.Taiem banana in felii,intindem in palma blatul,asezam pe centru feliuta de banana si formam biluta.
In asa mod formam fiecare bila in parte.Lasam la rece 20 de minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu