Aperitiv cu somon



O gustare delicioasa potrivita pentru mesele festive.


Ingrediente:
Somon
250 g
Castraveti
2 buc.
Crema de branza
250 g
Marar
dreapta
Icre rosii
2 linguri
Frunze de salata
3-4 buc.
Suc de lamaie


Mod de preparare:

1. Spalam legumele si mararul.Mararul il vom marunti, iar castravetii ii vom taia cubulete.
 2. Intr-un bol adaugam crema de branza,mararul si castravetii taiati si amestecam bine.
 3. Taiem somonul in felii subtiri.Pe o folie alimentara asezam feliutele de somon in rand astfel ca sa fie usor una peste alta.
 4. Ungeti feliile de somon asezate in rand, cu un strat de crema de branza imbinata cu castraveti. Ridicand putin in sus marginea foliei pe care sta asezat somonul incepeti sa rulati cu grija feliile de somon.Puneti la rece ruloul primit pe 60-90 minute.
 5. Dupa ce ati scos de la frigider taiati in felii mai grosute de 3-4 cm inaltime.
 6. Pe un platou asezam frunzele de salata. Deasupra punem micile rulete de somon ornate frumos cu cateva margele de caviar.
 7. Stropim aperitivul de somon cu putin suc de lamaie. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu