Rulada din lipie de spanac




Rulada din lipie de spanac este ceva deosebit, usor de preparat. Puteti folosi orice tip de lipie,insa noi am ales pe cea de spanac care poate infrumuseta masa de sarbatoare, frumos si delicios.Un aperitiv cu care cu siguranta va veti surprinde oaspetii.

Ingrediente:
Lipie de spanac
2 buc.
Crema de branza topita
350 g
Branza feta
300 g
Ceapa verde
1 legatura
Rachitele uscate
300 g
Suc de lamaie


Mod de preparare:


Iata ingredientele de care veti avea nevoie:)
Puneti intr-un bol ceapa verde taiata marunt. Tot aici adaugati crema de branza topita, branza feta si rachitelele uscate. Asezonati dupa gust cu sare si amestecati bine.
Intindeti lipia de spanac pe masa de lucru,stropiti cu suc de lamaie (o jumatate de lamaie este de ajuns) si puneti un start subtire(0.5 cm) de crema. Lasati 0.5-1 cm de la margina lipei si incepeti sa rulati.
Dupa ce ati rulat fiecare lipie,puneti la frigider pe 1-2 ore ca masa de branza sa se ingroase putin, dupa care le veti putea felia cu usurinta cu un cutit bine ascutit.Asezati feliutele intr-o farfurie plata.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu