Spagheti carbonara


Spagheti carbonara sau paste cu becon este o gustare de care va fi incintata toata lumea. O combinatie perfecta daca mai adaugati si un sos la ea. Puteti gati orice tip de paste. Totul depinde de dorinta voastra. In aceasta reteta va voi spune despre principiile principale a acestei gustari, insa o puteti adapta sau completa  dupa gustul vostru.


Ingrediente:
Paste
200 g
Becon
5 felii
Oua
2 buc.
Smantana
50 ml
Parmezan


Mod de preparare:


Se taie felii beconul.
Incingem tigaia si calim beconul.
Punem la fiert apa, apoi adaugam pastele (se fierb dupa instructia de pe pachet)
Se separa galbenusul de albus (vom avea nevoie de galbenus)
Se amesteca impreuna cu smantana, asezonam cu sare si piper.
Atunci cand pastele sunt gata le scurgeti de apa si adaugati beconul.
Adaugati si sosul de smantana si ou, amestecati.
Serviti pastele cu parmezan ras si putina verdeata pentru decor. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu