Rulouri de vinete cu crema de branza



Vinete sub forma de rulouri-un adevarat miracol, usor de preparat. A devenit un deliciu fabulos. Aceasta gustare este pentru orice ocazie inclusiv pentru masa de sarbatoare. In aceasta reteta va vom arata cum se pregateste o gustare rapid si gustos.In viata de zi cu zi aceste rulouri de vinete poate ridica starea de spirit, in deosebi pentru cei ce adora aceasta leguma, iar pe masa de sarbatoare va fi populara.Daca vom pune intr-un vas de copt si vom turna un sos de rosii, de ex. si vom presara cascaval, atunci gustarea de vinete se vor transforma in felul principal de mancare. O mare varietate este redata de umplutura acestor rulouri care poate fi:branza,ciuperci,legume diverse,chiar si carne, totul depinde de gustul si imaginatia fiecaruia.



Ingrediente:

Vinete
2 buc.
Ulei
150 ml
Cascaval
100 g
Branza de vaci
150 g
Usturoi
4-5 catei
Miez de nuca
40 g
Verdeata
40 g
Boia de ardei dulce
3 g


Mod de preparare:


Pregatim toate ingredientele.
Taiem vinetele felii. Se sareaza si se lasa pe citeva minute.Dupa care se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie.
Incingeti tigaia, turnati ulei, si prajiti feliile de vinete pina la culoarea aurie pe ambele parti.Apoi se pun pe un prosop de bucatarie sa se scurga de ulei.
Se pregateste umplutura. Intr-un vas mai mare amestecati cascavalul ras, branza de vaci,usturoiul si miezul de nuca maruntit,verdeata taiata marunt apoi asezonati cu sare,piper si boia de ardei dulce.
Inveliti in role fiecare felie de vinata cu umplutura de branza.
Se aseaza pe farfurie si se orneaza cu verdeata. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu