Tarta cu banane


Aceasta tarta este una usor de pregatit,simplu si delicios.Zaharul brun va da un gust caramelizat.Daca aveti o imaginatie bogata in culinarie si doriti sa experimentati o puteti perfecta dupa dorinta voastra, cum ar fi ciocolata,fructe uscate,etc.


Ingrediente:

Unt
55 g
Oua
3 buc.
Praf de copt
10 g
Miez de nuca
50 g
Zahar brun
180 g
Faina
250 g
Banane
3 buc.

Mod de preparare:


Se amesteca untul incalzit la temperstura camerei cu zaharul brun, pina veti obtine o masa cremoasa.
Adaugati ouale si continuati sa amestecati.
Se adauga faina cernuta cu praful de copt. Continuati sa mixati pina la obtinerea unei mase omogene.
Se zdrobesc bananele, nu foarte tare, miezul de nuci, apoi le adaugati in aluat si se amesteca bine.
Ungeti unifor cu ulei forma pentru copt si turnati aluatul.
Tarta se coace la 180 de grade timp de o ora.Dupa ce e gata o puteti lasa inca 10-15 minute la cuptor.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu