Biscuiti cu cascaval


Acesti biscuiti deliciosi ii puteti degusta si cu o ceasca de ceai si la o supa,ciorba sau pur si simplu le rontaiti ca pe seminte.Biscuitii sunt foarte nutritivi de aceea va sfatui sa va opriti la al 10-lea biscuit :)


Ingrediente:

Unt
130 g
Oua
1 buc.
Cascaval tare
100 g
Faina
180 g
Galbenus de ou
1 buc.
Sare
¼  lingurita

Mod de preparare:


Taiati untul rece in bucati medii, cernem faina si mixati cu blenderul, adaugati apoi oul si un praf de sare, iarasi mixati.
Adaugati cascavalul ras.Framantati aluatul. Incercati sa lucrati mai rapid ca untul sa nu reuseasca sa se topeasca in timp ce prelucrati aluatul.Dupa ce ati framantat aluatul acoperiti-l si lasati la frigider pe 30 minute sau chiar o ora.
Intindeti aluatul aproximativ 0.5 cm grosime,si faceti cerculete sau alte forme preferate.
Puneti biscuitii pe hartia de copt,ungeti cu galbenus de ou,daca doriti puteti presara cu seminte de susan.
Infigeti cu o furculita biscuitii si ii lasati sa se coaca la temperatura de 180 grade timp de 12-15 minute. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu