Muss de merisoare



Delicios si fin la gust poate fi si un desert de post, fara grasimi si produse lactate. Va veti convinge gatind aceasta reteta.



Ingrediente:

Merisor
300 g
Crupe de gris
100 g
Zahar
250 g


Mod de preparare:
Spalam merisoarele,le punem intr-un vas si le pisam
Adaugam 100 ml apa fiarta si stoarcem merisoarele
Turnam 300 ml apa si zahar in merisoare si punem la fiert. Cojitele iesite la suprafata le aruncam
Adaugam crupe de gris si lasam la foc mic.Se mesteca incontinuu
In final am obtinut o masa densa asemeni unui terci
Lasam sa se raceasca putin ca mai apoi sa turnam sucul de merisor si batem bine. Culoarea va deveni mai deschisa si volumul se va mari
Muss-ul este gata,il proportionam si il bagam la frigider.Ornam cu zmeura,frunza de menta,totul depinde de imaginatia Dvs. Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu