Ingrediente: |
|
---|---|
Cartofi
|
1 - 1.5 kg
|
Carne tocata
|
200 g
|
Ceapa
|
1
|
Ou
|
1
|
Dovleac
|
150 g
|
Suc de tomate
|
1 pahar
|
Sare (condimente)
|
|
Frunze de dafin
|
|
Verdeata
|
|
Curatim cartofii (de dorit sa fie de aceeasi marime)
Scoatem miezul din fiecare cartof
Peste carnea tocata adaugam ceapa taiata marunt
Adaugam oul, sare si condimente dupa gust. Dam dovleacul prin razatoare si-l adaugam peste carnea tocata
Amestecam tot continutul (zeama lasata de la umplutura o scurgem)
Umplutura este gata,acum luam fiecare cartof si-l umplem.Ii aranjam frumos in tigaie,unul cate unul.Adaugam un pahar de apa(dupa necesitate), citeva frunzulite de dafin,daca e nevoie mai adaugam putina sare. Punem capacul si lasam sa se innabuse la foc mediu
Cind sunt aproape gata, adaugam sucul de tomate, verdeata si lasam la foc inca vreo 10 minute
Cartofii se servesc cu smantina, dupa preferite. Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu