Ingrediente: | |
---|---|
Ananas conservat sau proaspat
|
|
Piept de pui
|
|
Rosii
|
|
Ciuperci (champignon)
|
|
Maioneza
|
|
Verdeata
|
|
Incepem cu pieptul de pui,mai intii de toate il fierbem dupa care il lasam sa se raceasca. Daca adaugam sare la fiert atunci nu va fi nevoie sa punem sare in salata
Asa deci dupa ce s-a racorit pieptul de pui,il taiem cubulete
Punem un strat subtire de maioneza apoi adaugam ciupercile marinate (putem opta pentru cele feliate deja in borcane), acoperim ciupercile cu maioneza
Dupa care urmeaza un strat de ananas(proaspete sau conservate)
Dupa ce am pus ananasul adaugam maioneza,apoi urmeaza un strat de rosii taiate cubulete
Toata compozitia o acoperim cu maioneza ornamentata cu marar si patrunjel taiat marunt
Putem servi salata cu o portie de lavas. In componenta acestei salate putem adauga si nuci, deja dupa preferinte. Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu