Parjoale cu umplutura de cascaval
Ingrediente:
Carne tocata ( nu conteaza de care). | 500 gr |
---|---|
Paine | 150 gr |
Lapte. | |
Cascaval ( sort tare). | 100 gr |
Faina de pesmeti pentru prajit. | |
Sare. | Объединенна |
Piper. | Объединенна |
Ulei. | Объединенна |
11 | Объединенна |
Se inmoaie painea in lapte.
Amestecam carnea tocata cu painea( pinea o scurgem putin) saram,piperam.
Cascavalul taiem cubulete.
Din compozitia obtinuta formam o turta.
In centru turtei punem cascavalul taiat cubulete sau dat prin razatoare.
Dupa care formam parjoala.
O tavalim prin pesmeti.
Se prajesc in ulei pe ambele parti pina sunt gata ,circa 7-8 minute pe fiecare parte
la foc mijlociu. Ca garnitura putem servi un pireu de cartofi.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu