Parjoale cu umplutura de cascaval

Parjoale cu umplutura de cascaval



Ingrediente:

Carne tocata ( nu conteaza de care). 500 gr
Paine 150 gr 
Lapte.
Cascaval ( sort tare). 100 gr
Faina de pesmeti pentru prajit.
Sare. Объединенна
Piper. Объединенна
Ulei. Объединенна
11 Объединенна
Modul de preparare:

 Se inmoaie painea in lapte.
 Amestecam carnea tocata cu painea( pinea o scurgem putin) saram,piperam.
Cascavalul taiem cubulete.
Din compozitia obtinuta formam o turta.
 In centru turtei punem cascavalul taiat cubulete sau dat prin razatoare.
 Dupa care formam  parjoala.
 O tavalim prin pesmeti.
Se prajesc in ulei pe ambele parti pina sunt gata ,circa 7-8 minute pe fiecare parte
 la foc mijlociu. Ca garnitura putem servi un pireu de cartofi.






 POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu