Pentru acesti papanasi veti avea nevoie de branza grasa de vaci.Zaharul brun va da un gust caramelizat.Faina poate varia usor in dependenta de grasimea si densitatea branzei de vaci. Este un deliciu indragit de toti.
Ingrediente: |
|
---|---|
Branza de vaci
|
500 g |
Faina
|
170 g |
Oua
|
2 buc |
Zahar brun
|
70 g |
Sare
|
½ lingurita |
Ulei
|
50 ml |
Cirese uscate
|
70 g |
Se amesteca branza de vaci cu oua.
Adaugati sare,zahar, si faina cernuta.Amestecam toate componentele.
Punem visinele fara samburi.(puteti inlocui visinele cu orice alt fruct)
Cu ajutorul unei linguri formati papanasii,ii dati prin faina si ii prajiti in tigaia incinsa cu ulei.
Prajiti papanasii pe ambele parti la foc mediu,dupa care ii scoateti pe un servet ca sa apsoarba surplusul de ulei. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu