Smoothie la micul dejun


Smoothie a fost inventat pentru a sustine modul de viata sanatos al Californiei. De fapt este pregatit cu ajutorul unui blender,un cocktail de fructe, dar foarte consistent. Diferenta dintre un smoothie si un cocktail obisnuit este ca unul se pregateste din sucuri de fructe si altul din pireuri de fructe sau chiar din fructe intregi. Astfel smoothie contine in mod semnificativ mai multe fibre. Si prin urmare este foarte util pentru digestie si in general.Smoothie se serveste cu 2 paiuri, in primul rand asa este acceptat,iar in al doilea rand este si mai comod.


Pentru smoothie de banana aveti nevoie de:
Banana
1 buc.
Lapte
150 ml
Miere
1 lingurita
Alune de padure
5 boabe
Mod de preparare:

Intr-o tigaie bine incinsa punem la prajit alunele,dupa ce au obtinut o culoare aurie le maruntim cu ajutorul unui robot de bucatarie. Dupa care curatiti banana,o feliati, si mixati in blender impreuna cu miere si lapte,mixati pina obtineti o masa pufoasa.Se toarna intr-un pahar si se prasara cu alune.





Pentru smoothie de fructe de padure aveti nevoie de:
Fructe de padure
100 g 
Iaurt
150 ml
Miere
1 lingurita
Fulgi de ovaz
2 lingurite
 Mod de preparare:


Prajiti fulgii de ovaz pe o tigaie uscata pana capata o culoare aurie. Bate intr-un blender mierea impreuna cu fructele de padure si iaurtul.Se toarna intr-un pahar si se presara cu fulgi de ovaz.






Pentru smoothie de  mango aveti nevoie de:


Mango
1 buc.
Suc de portocale
100 ml
Iaurt
1 lingurita
Mod de preparare:


Se curata mango si se taie felii. Se pune intr-un blender, se adauga suc de portocale, se mixeaza bine, Se toarna in pahar si se adauga iaurtul.

Un comentariu:

  1. Mango Habanero | Slot machines - JMTHub
    Mango Habanero, a 여수 출장마사지 traditional Mexican-style hot sauce with a There are over 100 different 정읍 출장마사지 versions of 영주 출장샵 Mango Habanero, including 안양 출장안마 one for the 경주 출장안마

    RăspundețiȘtergere