Salata de vara





Ingrediente:

Cascaval
200 g
Pulpe de gaina
2 buc.
Castraveti
3 - 4
Paine alba

Frunze de salata

Ceapa verde

Ulei de masline
3  linguri
Otet
2 linguri
Usturoi
2 catei
Sare

Piper

Mod de preparare:
Fierbem pulpele cca 20 min., le scoatem din bulion si le lasam sa se raceasca. Foile de salata si ceapa verde le spalam si lasam pe un servet sa se scurga de apa
Taiem piinea alba cubulete mici, aproximativ 1x1 cm
Acum punem in tigaie si prajim la foc mic piinea taiata cubulete (prajim fara ulei) si amestecam continuu pina obtinem o culoare aurie
Radem cascavalul
Indepartam carnea de pe os. Taiem carnea marunt. Dam prin razatoare castravetii
Taiem foile de salata de marime medie
Taiem ceapa
Asezam toate componentele intr-o salatiera si adaugam sare ,piper negru, putin ulei, otet si usturoi pisat
Amestecam bine inainte de a servi, adaugam piinea prajita crocanta si ornam In cazul dat am ornamentat cu o rosie taiata felii Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu