Tarta cu ciocolata


Un desert delicios si irezistibil pentru cei ce prefera ciocolata, vom utiliza chiar si ciocolata amaruie, poate vei fi surprins insa rezultatul te va surprinde placut.


Ingrediente:

Ciocolata amaruie 70-80%
200 g
Galbenus de ou
6 buc.
Albus de ou
6 buc.
Faina de grau
100 g.
Ciocolata neagra 50-60% 
100 g
Unt
150 g
Zahar
210 g
Migdale
80 g
Frisca 20-22%
100 ml
Zahar pudra
50 g
Mod de preparare:


Se topeste ciocolata amaruie si untul intr-o baie de apa
Separam galbenusurile de albus. Frecam galbenusurile cu 150 g de zahar.
Dupa ce am batut bine galbenusurile, adaugam faina cite putin,si batem bine, apoi puneti migdalele macinate
Mixam bine albusurile,adaugam zaharul ramas (30 g) Cu ajutorul unei linguri de lemn se amesteca usor albusul de ou batut in masa de ciocolata
Incalzim cuptorul pina la 180 grade. Ungeti forma de copt cu unt si zahar apoi turnati aluatul de ciocolata si se coace timp de 30-40 minute
Deasupra tartei puteti unge cu o crema (se fierbe 100 g de smintina cu zahar, se toarna 100 g de ciocolata si se lasa 2-3 minute fara sa amestecati,Adaugati 30 g de unt si amestecati din nou pina se omogenizeaza bine)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu